Κατασκευαστές
Κατηγορίες
Banner Αριστερο 1 [200xX]
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα

 

 

Προφίλ
 

1963. O Κων/νος Τσαμκοσογλου ιδρύει την πρώτη του εμπορική εταιρία με σκοπό την πώληση ηλεκτρικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων και φορτηγών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Μια συνεχώς αυξανόμενη και δυναμική πορεία, εκτοξεύει την εταιρία μέσα σε λίγα χρόνια, σε μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εισαγωγικές εταιρίες στην Ελλάδα.

1998. Ιδρύεται από τον Αβραάμ Τσαμκόσογλου ,υιό του Κων/νου, μια δεύτερη εταιρία με έδρα την Σπ.Πάτση 39, με σκοπό να προσελκύσει νέα μερίδια στην Ελληνική αγορά. Τρία χρόνια δείχνουν να είναι αρκετά για τον σκοπό αυτό.

2001. Κωνσταντίνος και Αβραάμ Τσαμκόσογλου ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η συγχώνευση των δύο ήδη μεγάλων αυτών εταιριών δημιουργεί την Αβραάμ Τσαμκόσογλου & Σία Ο.Ε. με έδρα την Σπ.Πάτση 39 και κεντρικές αποθήκες στον Ασπρόπυργο Αττικής.

2002. Η έδρα της εταιρίας μεταφέρεται στον Ασπρόπυργο Αττικής. Νέες εγκαταστάσεις, μεγαλύτεροι αποθηκευτικοί χώροι, και καλύτερο περιβάλλον εργασίας.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι η προσφορά καλύτερων υπηρεσιών και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας ποιοτικών προϊόντων. Το 95% των ανταλλακτικών που εισάγουμε συνοδεύονται από πιστοποιητικό ποιότητας (ISO) και εγγύηση καλής λειτουργίας.

H εταιρία μας συνεργάζεται με γνωστά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικών ειδών (γνήσια και μη) αυτοκινήτων και φορτηγών όπως HELLA, BOSCH, DASTERI, PROPLAST, VDO, SWF, CARGO κ.α.

Στις εγκαταστάσεις μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο ανταλλακτικά όπως φανάρια, προβολείς, φάρους, λαμπες, led, μίζες, alternator, υαλοκαθαριστήρες, μπαταρίες, μπουζί, διακόπτες, πλήκτρα, κλάξον, βαλβίδες κ.α. 
 
  

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Προσφορές Περισσότερα
Best sellers Περισσότερα
01.ΦΑΝΟΣ ΟΓΚΟΥ ΜΕ 3 LED ΛΕΥΚΟΣ
02.ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
03.ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ 11V GN-030
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 3 [200xX]